او بیشتر به برادر شهید بودن خودش افتخار میکند و همیشه مهمترین قسماش به روح برادر شهیدش است.
به گزارش شبکه ایران، برخی هنرمندان آنقدر محبوبیت دارند که کوچکترین خبر در مورد تهدید سلامتیشان نقل محافل خبری میشود و عکس خبریشان در صفحه اول روزنامههای فرهنگی جا میگیرد تا اینگونه با دعای خیر و سلامتجوی مردمی که یک عمر با هنرش زندگی کرده، گریسته و خندیده است امر بهبود سرعت یابد.
روز گذشته خبر بستری شدن اکبر عبدی، بازیگر مشهور سینما و تلویزیون ایران بر روی خروجی خبرگزاریها قرار گرفت.
منابع خبری گزارش دادند که آقای عبدی به دلیل بیماری دیابت در این بیمارستان بستری شده است و حال عمومی وی مساعد است اما مسعود دهنمکی که جزو اولین ملاقاتکنندههای این هنرمند مردمی بوده از شدت بیماری عبدی در آغاز دهه پنجم زندگیاش خبر داده است.
از همه نگرانتر مادر اکبر عبدی بود
کارگردان "اخراجیها" در یادداشتی از ملاقات با اکبرعبدی نوشته است. وی شرح دیدار خود با بازیگر مشهور سینما و تلویزیون را اینگونه آغاز میکند: به علت سابقه بیماری قند شنیدن این خبر در این چند ماه جای تعجب نداشت اما همین که پایم به کلینیک رسید و با اتاق ورود ممنوع مراجع شدم متوجه شدم که یک مقدار قضیه جدیتر از دفعات قبل است. کادر درمانی و مدیریت کلینیک با جان و دل در تلاش بودند تا این مشکل را مدیریت کنند. از همه نگرانتر مادر اکبر عبدی بود که با چشمانی نگران مراحل درمان و دستورات پزشکان را دنبال میکرد. مثل همیشه با ورودم به اتاق گل از گل عمو اکبر شکفت. پزشکان هم با دیدن من شروع کردند به گلهگزاری که ایشان سرمایه ملی ماست و نباید این مشکل را سر سری بگیرد اما آقای عبدی زیر بار نمیرود و میخواهد در خانه یا در همین کلینیک تحت درمان قرار بگیرد.
جشن پنجاه سالگی عمو اکبر بدون شیرینی
دهنمکی در ادامه آورده است: وقتی مدیر و کادر درمانی حرفهایشان تمام شد تازه متوجه عمق مشکل شدم و اینکه دیشب چه خطری از بیخ گوش ایشان رد شده است. با اصرار ما قرار شد همین امشب به یک بیمارستان مجهزتر منتقل شود و دیشب دور هم بدون شیرینی پنجاه سالگی اکبر عبدی را در بیمارستان تبریک گفتیم.
باندبازی نگذاشت جز در نظر مردم جلوه کند
این فیلمساز در ادامه با اشاره به ویژگیهای اخلاقی اکبر عبدی نوشته است: او بیشتر به برادر شهید بودن خودش افتخار میکند و همیشه مهمترین قسماش به روح برادر شهیدش است. اکبر عبدی از آن دست بازیگرانی است که خاطرات نوجوانی نسل ما را زنده میکند او که همان بازیگری است که همیشه مدرسهاش دیر میشد!!!.اکبر عبدی با بازی در فیلم "مادر" و "هنرپیشه" و فیلمهای دیگر بهترین بازیهایش را ارائه داد و با بازی در دو فیلم اخراجیهای 1 و 2 بهترین و محبوبترین بازیگر منتخب مردم در نظر سنجیها بود. اکبر عبدی حقش در سینمای ایران هیچ وقت ادا نشد و باندبازی و چیزهای دیگر نگذاشت جز در نظر مردم جلوه کند.
او مکتب نرفته استاد بازیگری شد
دهنمکی معتقد است: اکبر عبدی پدیده بازیگری دهههای اخیر ایران است و وجه تمایز او با دیگر بازیگران این است که او مکتب نرفته استاد بازیگری شد و به قول برخی کارگردانان قدیمی سینمای ایران او نابغه است و بازیگری در خون اوست. علی رغم اینکه تحصیلات آکادمیک ندارد اما با تجربه و هوشی که دارد همه را شگفتزده می کند. فقط کافی است متن را یکبار برایش بخوانی بدون تمرین و در یک برداشت همه دیالوگ ها را از حفظ اجرا میکند.در دو تجربه قبلی پشت صحنههای بهیاد ماندنی از او دارم. هر وقت با بیمهریها مواجه میشدم دلداریام میداد و میگفت: درد بیدرمان رفقای ما حسادت و تنگ نظری است.
از مطلعترین افراد در زمینه مناسبات سیاسی تحولات منطقهای و جهانی است
کارگردان مستند "فقر و فحشاء" در پایان به تحلیلهای سیاسی این هنرمند اشاره کرده و نوشته است: شاید کسی نداند که علیرغم عدم وروداش به مسائل سیاسی از مطلعترین افراد در زمینه مناسبات سیاسی تحولات منطقهای و جهانی است و ریز اخبار کشور و جهان را دنبال میکند و با زبانی ساده تحلیلهای عمیقی ارائه میکند.شاید هنوز هم با این نوشته حق قدر و منزلت و توانمندی اکبر عبدی ادا نشده باشد اما تاریخ سینمای ما درباره او قضاوتی واقعی خواهد کرد حتی اگر دیگران نخواهند.